Ön megfigyelte már, hogy lakáson belül fölerősödnek allergiás tünetei?

Kérje az ingyenes tesztet, és tudja meg mi lehet ennek a bosszúságnak az oka!

Egy speciális berendezés segítségével feltérképezzük azokat a helyeket otthonában, ahol a potenciálisan allergiát okozó házipor (a benne felhalmozódott poratkákkal, poratkaürülékkel, emberi hámmalvegyszermaradványokkal és más egyéb elporladt szennyeződésekkel együtt) kritikus mennyiségben rakódhatott le. Díjmentes felmérésünk során egyértelmű képet kap ágymatraca, kárpitozott bútorai, szőnyege finompor szennyezettségéről.

Nézze meg saját szemével mi okozza otthon allergiás panaszait egész évben!

Mi történik az ingyenes teszt során?

  • Kiválasztjuk az érintett használati tárgyakat (ágy, kárpitok, szőnyegek)
  • Ráhelyezünk egy speciális berendezést ami képes a felszínre hozni a mélyebb rétegekben lerakódott háziport
  • Amennyiben a teszter papíron láthatóvá válik a por, úgy lehet tudni, hogy a felület szennyezett és tisztításra szorul
  • Ha tiszta marad a próba papír, úgy Ön nyugodtan hátradőlhet, egy gonddal kevesebb
Amennyiben az allergizáló finompor kritikus mennyiségben van jelen ágyában, kárpitozott bútoraiban, szőnyegében, mélytisztító, allergén mentesítő berendezésünk segítségével azonnal megszüntetjük a problémát.

A teszt egyértelműen kimutatja az adott bútordarab, fekhely, szőnyeg porallergén szennyezettségét, így kizárólag ott végzünk antiallegén tisztítást, ahol valóban szükséges. Így Önnek  nem kell feleslegesen pénzt kiadnia!

Professzionális berendezésünk segítségével megtaláljuk az allergia forrását otthonában, és azonnal meg is szabadítjuk Önt az irritáló anyagoktól!

Az ingyenes teszt nem jár semmiféle kötelezettséggel!

Kérem az ingyenes tesztet!

Hogyan tudjuk tisztábbá, egészségesebbé, allergia mentessé tenni otthonát?

Az ipari erejű Kirby mélytisztító berendezéssel dolgozunk, ami ágyából, kárpitjaiból, szőnyegéből teljes mélységben mindent eltüntet, ami a hatósugara elé kerül: a finom-port, poratkákat, poratkaürüléket, emberi hámsejteket, és minden egyéb irritáló elporladt szennyeződést.  Gépünk egyedülálló teljesítményét egy porolófej és a rendkívüli vákuumerő együttes hatásának köszönheti. A porolófej megrezegteti és fellazítja a lerakódásokat a kárpitban, szőnyegben, ágyban. A keletkező vákuum pedig maradéktalanul kiszippantja az allergénekkel teli port még a leghozzáférhetetlenebb helyekről is. Gépünk HEPA-szűrővel van ellátva, amely 99,97%-os precizitással szűri ki a por mikronnyi  részecskéit is. Így a munkafolyamat semmilyen kosszal vagy kellemetlenséggel nem jár, ám az eredmény garantált!

Miután megtisztítjuk ágyát, kárpitozott bútor, szőnyegét a háziportól, allergénektől, poratkáktól, otthona nem lesz többé az allergia forrása!

Az antiallergén mélytisztításról itt olvashat bővebben…

Egy fárasztó nap után lepihen kedvenc fotelébe és a helyett, hogy élvezné az otthon nyugalmát, tüsszögő rohamokba tör ki, náthás, bedugul az orra… 

Talán nem is gondolná, hogy az allergiás tünetekért legkedvesebb bútordarabjai lehetnek a felelősek. Kárpitozott bútorai, ágya, szőnyege legmélyén a rendszeres takarítás ellenére is idővel nagy mennyiségű finom por rakódik le. Ez a leülepedett házipor a mindennapos használat során felverődik, bekerül a levegőbe ahonnan Ön belélegzi azt.  Nem véletlen az állandó allergiás nátha, orrdugulás, viszketés, hiszen ebben az állott porban különféle potenciális allergén anyagok halmozódhatnak fel. Tudományosan alátámasztott, hogy legtöbb esetben a problémát  poratka allergének okozzák lakáson belül.

Az antiallergén mélytisztítás segít eltávolítani otthonából az irritáló háziporral együtt  a poratkákat és azok ürülékükét is.

Bővebb információt a 0670/210-14-27-es telefonszámon, vagy az info@allergia-terapia.hu e-mail címen kérhet!

 

 

Szóljon hozzá a témához Ön is! Ha kérdése van, tegye fel most!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.