Manapság a szénanátha, a különböző pollenallergiák és allergiás légcsőhurut a leggyakoribb betegségek közé tartoznak.

A gyógyszerek csak ideiglenesen enyhítik a tüneteket és mellékhatásai vannak.

Az allergia gyógyszeres kezelésének melléhatásai közül a leggyakoribbak az álmosság, fáradtság, bágyadtság, amelyek az embert éppúgy akadályozhatják a rendes hétköznapi élet folyamán (munkában, tanulásban), mint az allergia tünetei.

Az allergia orrdugulással, orrfolyással, tüsszögéssel, szemviszketéssel, könnyezéssel, torok és fülviszketéssel, szűnni nem akaró köhögéssel, nehézlégzéssel, fulladással jár. A boirezonancia- kezeléssel gyógyszerek alkalmazása nélkül is tartós tünet-és panaszmentesség érhető el. Az  allergia az immunrendszer megváltozott reakciókészségét jelenti. Valamennyi élő szervezet rendelkezik elektromos mezővel, tehát mágneses mezővel is. Az elektromágneses  rezgések életünk fontos szabályozói, jelentősen befolyásolják a hormonműködésünket, anyagcsere folyamatainkat, növekedésünket, viselkedésünket. Az egészséges sejtek más frekvenciatartományú rezgéseket bocsátanak ki, mint a betegek. Az erőtérváltozások  képesek az anyagi struktúrát befolyásolni, ezért az elektromágneses jelzések megbonthatják az egyensúlyt, így a szervezet megbetegedhet. Például kialakul az allergia.  A bioreznancia mérőberendezés képes a szervezet elektromágneses rezgéstartományát kimutatni, és kedvezően befolyásolni.

Ingyenes por-allergénszint felmérés ágyából, szőnyegéből, kárpitozott bútorából. Győződjön meg  róla saját szemével mi okozza az allergiás tüneteit otthon! Nem csak megtaláljuk allergiája forrását, de azonnal meg is szabadítjuk az irritáló anyagoktól! Részletekért katt ide…

A biorezonancia alkalmazása az allergiás betegségek gyógyítása során kiváló hatékonyságot mutat.

A biorezonancia- kezeléssel először is kimutathatók az allergén és reaktív anyagok, mivel a biorezonancia érzékelő berendezés mikro-impulzusok formájában kérdéseket tesz fel a szervezetnek, amelyek eljutnak minden egyes sejthez, és azok válaszolnak. A válaszok alapján megkeresi vannak-e kóros információk, “túlkapások”, amelyeket kiszűr és korrigál. A hagyományos bőrtesztek helyett fájdalommentesen, a biorezonancia-berendezés nagyon érzékeny elektrodinamikai vizsgálatokkal mutatja ki azokat az anyagokat amelyekre az emberi szervezet allergiás vagy túlérzékeny. Sőt, segítségével kimutathatók olyan allergének is, amelyeket hagyományos tesztekkel nem sikerül megtalálni. A gyógyszeres kezelések a panaszokat általában csak átmenetileg enyhítik, a gyógyszer elhagyása után azok visszatérnek. Ellentétben a biorezonancia-kezelésnek köszönhetően az allergia betegségek nyolcvan százalékánál tartós tünet- és panaszmentesség érhető el. A biorezonancia-kezelés rendszere érzékenyebb allergén és reaktív anyag kimutatást tesz lehetővé, nincsenek mellékhatásai, bármilyen más terápiával kombinálható, és az eljárás teljesen fájdalmatlan.

Dr. Tóth Erzsébet,orvos

Forrás:

https://www.baratno.com//

A poratka allergia hatékony ellenszere az allergénmentesítés.

Most kedvezményesen próbálhatja ki az allergénmentesítést!
Részletek itt…

Szóljon hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..