Mi az allergénmentesítés lényege?

allergenmetesitesAz allergia konkrét kiváltóját, magát az allergént távolítjuk el környezetéből egy speciális berendezés segítségével. Az allergénmentesítés enyhítheti tüneteit az által, hogy lakáson belül megszünteti az állandó kontaktust a problémás anyaggal, így elkerülhető az állandó irritáció.

Mivel történik az allergénmenteítés?

Az amerikai Kirby berendezéssel dolgozunk, ami a tökéletesen elvégzett munka védjegye.

Gépünk egyedülálló teljesítményét egy porolófej és a rendkívüli vákuumerő együttes hatásának köszönheti. A poroló megrezegteti és fellazítja a kárpitokban, ágybetétben, szőnyegekben lerakódott irritáló finom-port. A keletkező vákuum pedig maradéktalanul kiszippantja az allergénekkel teli port még a leghozzáférhetetlenebb helyekről is. A sterilitást a megfelelő szűrőrendszer garantálja. Gépünk HEPA-szűrővel van ellátva, amely 99,97%-os precizitással szűri ki a por mikronnyi  részecskéit is. Így a munkafolyamat semmilyen kosszal vagy kellemetlenséggel nem jár, ám az eredmény garantált!

Miért jobb a Kirby, mint az otthoni porszívó?

A hagyományos porszívókkal sajnos csak a felszínről távolítható el a por. A mélyebb rétegekből fel kell lazítani valahogyan a lerakódásokat ahhoz, hogy a vácuum kiszippanthassa onnan. Erre a feladatra lett kitalálva a Kirby, amely egyszerre kiporolja és kb. 20-25cm mélyen kiszívja az atkákkal, irritáló anyagokkal teli finom-port ágyából, kárpitozott bútoraiból, szőnyegéből.

Hogyan tudunk segíteni Önnek lakókörnyezetét egészségesebbé, tisztábbá, allergia mentessé tenni?

Vállaljuk kárpitozott bútorok, ágymatracok, párnák, takarók, gyapjúderékaljak, szőnyegek és egyedi bútordarabok portalanító, poratka-és allergénmentesítő mély-tisztítását Kirby-vel, Budapesten és 30 km-es körzetében.

 Honnan tudhatja, hogy valóban szükség van-e allergénmentesítésre?

  • Azt tapasztalja, hogy lefekvés után benáthásodik, tüsszög?
  • Esetleg éjszaka asztmás rohamra ébred?
  • Reggelente viszkető kiütések jelennek meg bőrén és első dolga az orrfújás?
  • Sokszor irritált, száraz a torka és e miatt krákog?
  • Allergiás panaszai leginkább otthon jönnek elő?
  • Úgy érzi, hogy a portörlés egy soha véget nem érő mókuskerék?

Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, ne habozzon kipróbálni szolgáltatásunkat. Annál is inkább, mert a munka megkezdése előtt egy ingyenes tesztre is lehetősége van, hogy meggyőződhessen az eljárás hatékonyságáról. A linkre kattintva többet is megtudhat az ingyenes tesztről: Por-allergén teszt az otthonában!

Várjuk hívását a 0670/210-14-27-es telefonszámon.
Üzenetet ide kattintva küldhet nekünk…

 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..