atka2Ugye nem szívesen…

de lehet, hogy mégis nap mint nap megteszi?

Gondolta volna, hogy egy rendszeresen használt fekhelyben néhány hónap alatt több millió poratka szaporodhat el? A pihe-puha ágy mélyén láthatatlan, allergiás betegségeket okozó poratkák élősködnek!

Hogyan tudnak ilyen gusztustalan lények elszaporodni a patyolat tiszta  ágyamban?

Ágymatracunkban minden életfeltétel adott a poratkák számára ahhoz, hogy ott éljenek és szaporodjanak.  A poratka legfőbb tápláléka az emberi felhám. Naponta kb. 1.5 gramm hámsejt válik le bőrfelszínünkről,  mely nagy része belekerül a matracunkba. Ezen egymillió  poratka tud kedvére lakmározni. Adott a számukra kedvező sötétség és a magas páratartalom is. Így néhány hónap alatt számuk egy rendszeresen használt fekhelyben több millióra tehető. Ez egy allergiás számára komoly egészségügyi kockázatot jelet!

Rövidke élete során egyetlen poratka a testtömege kétszázszorosát is ürítheti ágyunkba, ami  haláluk után is ott éktelenkedik a tetemük mellett.

Alvás közben senki sem egy helyben fekszik, hanem időnként forgolódunk, és felverjük az ágyból ezt a poratka ürülékkel szennyezett finom-port, amiből aztán jócskán be is lélegzünk.

A poratka ürülékkel fertőzött ágy potenciális allergia forrás mindenkinek!

Nem véletlenül történik a legtöbb asztmás roham éjszaka, amikor szervezetünk már annyira telítődik az allergénekkel, hogy bármi áron próbál szabadulni tőlük.

Egy stresszel teli, rohanó nap után szüksége van szervezetünknek a pihentető, minőségi alvásra ahhoz, hogy regenerálódni tudjunk, s védekező rendszerünk másnap újból minket szolgálhasson.

Ez csak tiszta, egészséges, allergén mentes környezetben lehetséges ahol sem az atkáknak, sem undorító székletüknek  helye nincsen!

Ne kínlódjon tovább a hívatlan alvótársaival…
…fedezze fel újra a zavartalan pihenés örömeit!

Ahhoz, hogy a lehető legkevesebb allergiás roham érjen minket, az atkák felszámolása a legsürgősebb feladat!

Ebben nyújt Önnek hatékony segítséget az alkalmankénti matrac mélytisztítás, ami azonnal felszámolja ágyából az allergénekkel, poratkákkal teli finom-port.

Ipari erejű berendezésünkkel a teljes ágybetétet, kárpitot, szőnyeget poratka- és allergén mentessé tesszük rövid idő alatt!

A mély-tisztítónk egyedülálló teljesítményét a speciális porolófej, és a rendkívüli vákuumerő együttes hatásának köszönheti. Gépünk korszerű HEPA-szűrővel van ellátva, ami magában tartja még a poratka ürülékét is.

Ön se aludjon poratka ürülékkel fertőzött ágyban!

Hívjon, hogy segíthessünk. Tel: 0670/210-14-27

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..