Ön is szenved ezektől a tünetektől?

–    Egész évben tartó vizes orrfolyás, orrviszketés és gyakori orrmelléküreg gyulladás
–    Éjszaka és reggel jelentkező orrdugulás sűrű váladék kíséretében
–    Viszkető csalánkiütések bőre különböző részein
–    Szemviszketés, kötőhártya gyulladás, szemhéj duzzanat, könnyezés
–    Kiszáradt torok, köhögési inger
–    Tüsszögési rohamok főleg takarításnál
–    Sokaknál jellemző a fejfájás, migrén
–    Hölgyeknél nőgyógyászati problémák is jelentkezhetnek
–    Allergiás asztma is kialakulhat súlyosabb esetekben

Ezek a kellemetlen tünetek tipikusan poratka allergiára utalhatnak, amiért a lakásunk porában élő parányi poratkák elszaporodása lehet a felelős.

 

A poratkák csak olyan helyen élnek és szaporodnak, ahol biztosítottak számukra a következő feltételek:
•    Élelem álljon rendelkezésükre (emberi hám)
•    Állandó 20°C fok körüli hőmérséklet, és 60- 80% közötti páratartalom
•    Napfény hiánya (a napsugarak ugyanis elpusztítják a poratkákat)

Miért rosszabbodik az állapotom lefekvés után?

Alvóhelyünk ideális poratka tenyészetnek bizonyul, hiszen mindhárom feltétel maradéktalanul teljesül. Emberi felhámmal táplálkoznak, amiből itt akad bőven és a matracban felhalmozódva milliónyi poratka tápanyagául szolgál. A poratka számára optimális hőmérsékletet és páratartalmat is mi magunk biztosítjuk a testünk által leadott nedvességnek valamint hőnek köszönhetően. Mindannyian sötétben alszunk, így biztosítva van a napfény teljes hiánya is. Ráadásul nem is maga a poratka okozza a betegséget, hanem a székletében kimutatható agresszív fehérjék. Ezek az anyagok, belélegezve, szemünkbe, bőrünkre kerülve indítják be a kellemetlen allergiás reakciók sorozatát.

Hogyan javíthatunk poratka allergiás tüneteinken?

Ha már járt allergiateszten és kimutatták, hogy Ön poratka allergiás, feltétlenül tartsa be orvosa utasításait! E mellett, mint minden allergiánál, igaz a poratka allergia esetében is, hogy állapotunk javulása érdekében először is magát az allergént, vagyis a poratkákat és azok ürülékét kell eltávolítanunk környezetünkből. Ahhoz, hogy otthonunk megtisztuljon a poratka allergénektől, első lépésben a búvóhelyükről kell felszámolnunk a bestiákat. A poratka előszeretettel fészkeli be magát  gyermekeink plüssjátékába,  fotelunkba és a nagymamától örökölt perzsaszőnyegbe is. A legsúlyosabb helyzet azonban ágyunkban uralkodik. A poratkák itt néhány hónap alatt  több millióra is elszaporodhatnak!

A rendszeres porszívózás, takarítás, ágyneműmosás a legfontosabb, amit Ön megtehet, valamint javasoljuk szem előtt tartani a következő takarítási praktikákat.  Azonban a házi porszívóval sajnos lehetetlenség megtisztítani a mélyebb rétegekben felhalmozótt háziport és a benne élő poratkákat. Ide ennél sokkal drasztikusabb, mélyrehatóbb megoldás kell.

A poratka allergia hatékony ellenszere az antiallergén mélytisztítás!

A tökéletes allergén mentesség eléréséhez szükség van alkalmankénti mélytisztításra, ami a probléma gyökerétől szabadítja meg Önt: felszámolja a rejtett allergéneket, poratka telepeket otthonából! Professzionális mélytisztító berendezésünk eltávolítja a poratkákat és az irritáló allergéneket a problémás helyekből: ágyából, szőnyegéből, kárpitozott bútoraiból.

Kíváncsi rá mitől olyan hatékony a mi módszerünk?

Az amerikai Kirby berendezéssel dolgozunk, mely egyedülálló teljesítményét egy porolófej és a rendkívüli vákuumerő együttes hatásának köszönheti. A porolófej megrezegteti és fellazítja a láthatatlan lerakódásokat a kárpit, szőnyeg, ágy legmélyéről, a keletkező vákuum pedig maradéktalanul kiszippantja az allergénekkel teli port. A sterilitást a megfelelő szűrőrendszer garantálja. Gépünk HEPA-szűrővel van ellátva, amely 99,97%-os precizitással szűri ki a por mikronnyi  részecskéit is. Így a munkafolyamat során nem kerülhet vissza a levegőbe allergiát okozó anyag. Berendezésünket egy versenyautó erejével vetekedő motor hajt, amely percenként tizenötezret pördül. Ez az erő garantálja az elvégzett munka kifogástalan minőségét. Kérje az ingyenes teszt-tisztítást, és győződjön meg saját szemével mi okozza allergiás panaszait egéssz évben.

Az általunk használt Kirby mélytisztító berendezés képes eltávolítani a háziport, allergéneket és poratkákat káros vegyszerek használata nélkül!

Hívjon, hogy segíthessünk! Tel: 0670/210-14-27

Árajánlatot kérek most!

 

Az oldalon olvasott tartalom nem alkalmas diagnózis felállítására!  Ha felismeri a felsorolt tüneteket, kérjük forduljon orvosához!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..