agybetet2Ön megfigyelte már, hogy lakáson belül fölerősödnek allergiás tünetei?

Szolgáltatásaink mellé kérje az ingyenes tesztet, és tudja meg mi lehet ennek a bosszúságnak az oka!

Egy speciális berendezés segítségével feltérképezzük azokat a helyeket otthonában, ahol a potenciálisan allergiát okozó házipor (a benne felhalmozódott poratkákkal, poratkaürülékkel, emberi hámmalvegyszermaradványokkal és más egyéb elporladt szennyeződésekkel együtt) kritikus mennyiségben rakódhatott le. Díjmentes felmérésünk során egyértelmű képet kap ágymatraca, kárpitozott bútorai, szőnyege finompor szennyezettségéről.

Nézze meg saját szemével mi okozza otthon allergiás panaszait egész évben!

Mi történik az ingyenes teszt során?

  • Kiválasztjuk az érintett használati tárgyakat (ágy, kárpitok, szőnyegek)
  • Ráhelyezünk egy speciális berendezést ami képes a felszínre hozni a mélyebb rétegekben lerakódott háziport
  • Amennyiben a teszter papíron láthatóvá válik a finompor, úgy lehet tudni, hogy a felület szennyezett és tisztításra szorul
  • Ha tiszta marad a próba papír, úgy Ön nyugodtan hátradőlhet, egy gonddal kevesebb
Amennyiben az allergizáló finompor kritikus mennyiségben van jelen ágyában, kárpitozott bútoraiban, szőnyegében, antiallergén mélytisztítással azonnal megszüntetjük a problémát.

A teszt egyértelműen kimutatja az adott bútordarab, fekhely, szőnyeg porallergén szennyezettségét, így kizárólag ott végzünk antiallegén mélytisztítást, ahol valóban szükséges.

Professzionális berendezésünk segítségével megtaláljuk az allergia forrását otthonában, és azonnal meg is szabadítjuk Önt az irritáló anyagoktól! 

A díjmentes tesztet megrendelése mellé tudja igénybe venni!

Kérem az ingyenes tesztet!

 

 

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..