Kíváncsi rá mitől olyan hatékony a mi módszerünk?

KirbyAz amerikai Kirby géppel dolgozunk, mely a felső kategóriájú takarítógépek csúcsa.

A berendezés motora percenként tizenötezret pördül, pont annyit, mint egy versenyautó. A high-tech megoldások mellett többek között ez az erő garantálja az elvégzett munka kifogástalan minőségét.
Gépünk egyedülálló teljesítményét egy porolófej és a rendkívüli vákuumerő együttes hatásának köszönheti.
A poroló egészen mélyen megrezegteti és fellazítja a lerakódásokat a kárpitban, szőnyegben, ágyban. A keletkező vákuum pedig maradéktalanul kiszippantja az allergénekkel, poratkákkal teli port még a leghozzáférhetetlenebb helyekről is.

E két tényező még önmagában kevés lenne a tökéletes eredményhez.
A sterilitást a megfelelő szűrőrendszer garantálja.
Gépünk többszörös HEPA-szűrővel van ellátva, amely 99,97%-os precizitással szűri ki a por mikronnyi  részecskéit is. Így a munkafolyamat semmilyen kosszal vagy kellemetlenséggel nem jár, ám az eredmény garantált! Természetesen nem használunk vegyszert az allergénmentesítő mélytisztítás során!

Kérje most ingyenes tesztünket és győződjön meg a Kirby hatékonyságáról!

Hogyan tudjuk tisztábbá, egészségesebbé, allergén mentessé tenni otthonát?

Az ipari erejű Kirby mélytisztító berendezéssel dolgozunk, ami ágyából, kárpitjaiból, szőnyegéből teljes mélységben mindent eltüntet, ami a hatósugara elé kerül: a finom-port, poratkákat, poratkaürüléket, emberi hámsejteket, és minden egyéb irritáló elporladt szennyeződést.  Gépünk egyedülálló teljesítményét egy porolófej és a rendkívüli vákuumerő együttes hatásának köszönheti. A porolófej megrezegteti és fellazítja a lerakódásokat a kárpitban, szőnyegben, ágyban. A keletkező vákuum pedig maradéktalanul kiszippantja az allergénekkel teli port még a leghozzáférhetetlenebb helyekről is. Gépünk HEPA-szűrővel van ellátva, amely 99,97%-os precizitással szűri ki a por mikronnyi  részecskéit is. Így a munkafolyamat semmilyen kosszal vagy kellemetlenséggel nem jár, ám az eredmény garantált!

Miután megtisztítjuk ágyát, kárpitozott bútor, szőnyegét a háziportól, allergénektől, poratkáktól, otthona nem lesz többé az allergia forrása!

Az antiallergén mélytisztításról itt olvashat bővebben…

Egy fárasztó nap után lepihen kedvenc fotelébe és a helyett, hogy élvezné az otthon nyugalmát, tüsszögő rohamokba tör ki, náthás, bedugul az orra… 

Talán nem is gondolná, hogy az allergiás tünetekért legkedvesebb bútordarabjai lehetnek a felelősek. Kárpitozott bútorai, ágya, szőnyege legmélyén a rendszeres takarítás ellenére is idővel nagy mennyiségű finom por rakódik le. Ez a leülepedett házipor a mindennapos használat során felverődik, bekerül a levegőbe ahonnan Ön belélegzi azt.  Nem véletlen az állandó allergiás nátha, orrdugulás, viszketés, hiszen ebben az állott porban különféle potenciális allergén anyagok halmozódhatnak fel. Tudományosan alátámasztott, hogy legtöbb esetben a problémát  poratka allergének okozzák lakáson belül.

Az antiallergén mélytisztítás segít eltávolítani otthonából az irritáló háziporral együtt  a poratkákat és azok ürülékükét is.

Bővebb információt a 0670/210-14-27-es telefonszámon, vagy az info@allergia-terapia.hu e-mail címen kérhet!