alszikSzeretné otthonát makulátlan tisztaságban tudni és családját megóvni az irritáló allergének belégzésétől?

Akkor bizonyára Ön sem éri be látszat megoldásokkal.

Mi segítünk, hogy lakását egészséges tisztaságban láthassa. Vállaljuk ágymatracok, kárpitozott bútorok, szőnyegek szakszerű mély-tisztítását, allergénmentesítését.

Budapesten és 30 km-es vonzáskörébe vállaljuk a kiszállást.  Az amerikai Kirby berendezéssel dolgozunk, ami a tökéletesen elvégzett munka védjegye. Na meg az, hogy maximalisták vagyunk 😉

Honnan tudhatja, hogy szükség van matracának mélytisztítára?

Ébredést követően kifújja orrát, köhög egyet-kettőt…

…majd egy pohár vízzel próbálja kiszáradt torkát csillapítani?

Éjszaka allergiás asztmás rohamok teszik lehetetlenné pihenését?

 Viszkető kiütések jelennek meg bőrén?

Ezek a tünetek ágyának magas fokú allergén telítettségéről árulkodhatnak!

Professzionális berendezésünk segítségével megtisztítjuk fekhelyét az allergénekkel teli finomportól és poratkáktól.

Az egészséges alvás innentől lehetséges az Ön és családja számára is. Próbálja ki!

Mi a helyzet a fotelekkel, kanapéval, puffal?

Ha Ön is azt érzi, hogy a portörlés egy soha véget nem érő kínszenvedés, ideje elgondolkoznia azon, honnan jön ez a rengeteg por? Igen, nagy részben az utcáról szellőztetés közben és valóban mi magunk is behurcoljuk a ruháinkon, táskánkon  az otthonunkba. Esetleg Zsömi kutya a sétáltatásból hazaérve a bundáján.

Gondolta volna, hogy a lakást díszítő kárpitok mélyebb rétegeiben idővel több gramm finompor is lerakódhat? Ez a sok por használat során felverődik és újra és újra bekerül a levegőbe. Majd takarítás után fél órával megjelenik a tv-n, a komódon, a tükörfényes ebédlőasztalon. Micsoda bosszúság!

Alkalmanként egy jó alapos mélytisztítással felszámoljuk a kárpitozott bútorokban felhalmozódott allergénekkel és poratkákkal teli finomport. 

Meditáljon egyet, lakkozza ki a körmét vagy játszon egy jót a gyerekekkel, mi elvégezzük a munka oroszlán részét! Ez néha jár mindenkinek. Mondjuk egy évben 1-2 alkalommal ajánlott is a mélytisztítás, mert használat során újra szennyeződik a tisztított felület.

Makacsabb, beivódott szennyeződések esetén javasolt a kárpit melegvizes, extrakciós átmosása is. Vizes kárpittisztító szolgálatásunnkal ebben is tudunk segíteni Önnek. Részletekért katt ide…

Szőnyege elveszítette újkori színét és a porszívózás után sincs meg a tisztaság érzés Önben?

Ezt sajnos nem véletelenül gondolja így. A hagyományos porszívok nem bánnak el a szálak mélyéről figyelő szöszökkel, porszemcsékkel, morzsákkal. Egy vastag szőnyegben, de akár a padlószőnyegben is lerakódott szennyeződéseket fel kell lazítani, hogy az erős vákuum ezután valóban el tudja távolítani a már felszínre hozott port. Ezt ne várja el senki egy búgó masiából kikandikáló csőtől, ami még a járólapról is nehezen szedi fel a koszt. Erre a célra professzionális poroló-szívó funkciót ötvöző gép, ipari erő szükséges amit mi készséggel elviszünk otthonába.

Helyszíni mélytisztító szolgáltatásunnkkal a szőnyegeket is új életre tudjuk kelteni és maradéktalanul megtisztítjuk  a learakódásoktól, allergénektől, portól. 

Megrendelés, bővebb információ a 0670/210-14-27es telefonszámon, vagy az info@allergia-terapia.hu e-mail címen lehetséges.

Árajánlatot kérek most!