alszikSzeretné otthonát makulátlan tisztaságban tudni és családját megóvni az irritáló allergének belégzésétől?

Akkor bizonyára Ön sem éri be látszat megoldásokkal.

Mi segítünk, hogy lakását egészséges tisztaságban tudhassa. Vállaljuk ágymatracok, kárpitozott bútorok, szőnyegek szakszerű mély-tisztítását, allergénmentesítését.

Budapesten és 30 km-es vonzáskörébe vállaljuk a kiszállást.  Az amerikai Kirby berendezéssel dolgozunk, ami a tökéletesen elvégzett munka védjegye. Na meg az, hogy maximalisták vagyunk 😉

Honnan tudhatja, hogy szükség van matracának mélytisztítára?

Ébredést követően kifújja orrát, köhög egyet-kettőt…

…majd egy pohár vízzel próbálja kiszáradt torkát csillapítani?

Éjszaka allergiás asztmás rohamok teszik lehetetlenné pihenését?

 Viszkető kiütések jelennek meg bőrén?

Ezek a tünetek ágyának magas fokú allergén telítettségéről árulkodhatnak!

Professzionális berendezésünk segítségével megtisztítjuk fekhelyét az allergénekkel teli finomportól és poratkáktól.

Az egészséges alvás innentől lehetséges az Ön és családja számára is. Próbálja ki!

Mi a helyzet a fotelekkel, kanapéval, puffal?

Ha Ön is azt érzi, hogy a portörlés egy soha véget nem érő kínszenvedés, ideje elgondolkoznia azon, honnan jön ez a rengeteg por? Igen, nagy részben az utcáról szellőztetés közben és valóban mi magunk is behurcoljuk a ruháinkon, táskánkon  az otthonunkba. Esetleg Zsömi kutya a sétáltatásból hazaérve a bundáján.

Gondolta volna, hogy a lakást díszítő kárpitok mélyebb rétegeiben idővel több gramm finompor is lerakódhat? Ez a sok por használat során felverődik és újra és újra bekerül a levegőbe. Majd takarítás után fél órával megjelenik a tv-n, a komódon, a tükörfényes ebédlőasztalon. Micsoda bosszúság!

Alkalmanként egy jó alapos mélytisztítással felszámoljuk a kárpitozott bútorokban felhalmozódott allergénekkel és poratkákkal teli finomport. 

Meditáljon egyet, lakkozza ki a körmét vagy játszon egy jót a gyerekekkel, mi elvégezzük a munka oroszlán részét! Ez néha jár mindenkinek. Mondjuk egy évben 1-2 alkalommal ajánlott is a mélytisztítás, mert használat során újra szennyeződik a tisztított felület.

Makacsabb, beivódott szennyeződések esetén javasolt a kárpit melegvizes, extrakciós átmosása is. Vizes kárpittisztító szolgálatásunnkal ebben is tudunk segíteni Önnek. Részletekért katt ide…

Szőnyege elveszítette újkori színét és a porszívózás után sincs meg a tisztaság érzés Önben?

Ezt sajnos nem véletelenül érzi így. A hagyományos porszívok nem bánnak el a szálak mélyén felhalmozódó szöszökkel, porszemcsékkel, morzsákkal. Egy vastag szőnyegben, de akár a padlószőnyegben is a mélyen lerakódott szennyeződéseket fel kell lazítani, hogy az erős vákuum ezután valóban el tudja távolítani a már felszínre hozott port. A házi porszívók erre alkalmatlanok, hiszen sok esetben még a járólapról is nehezen szedik fel a port. Erre a célra professzionális poroló-szívó funkciót ötvöző gép, ipari erő szükséges amit mi készséggel elviszünk otthonába.

Helyszíni mélytisztító szolgáltatásunnkkal a szőnyegeket is új életre tudjuk kelteni és maradéktalanul megtisztítjuk  a learakódásoktól, allergénektől, portól. 

Ha már aktuálissá vált a szőnyegek teljeskörű tisztítása, felfrissítése, akkor ajánljuk az aktív habos szőnyegtisztítást, mely nagy előnye, hogy nem vizezi át a szőnyeget, amely néhány órán belül megszárad. Aktív habos szőnyegtisztítás részleteiről itt olvashat…

Poratka allergia ellen hatékony segítség az allergénmentesítés!

Bizonyított, hogy a beltéri allergének közül a poratka, pontosabban annak széklete a légúti allergia, asztma, ekcéma leggyakoribb kiváltója. Az allergénmentesítés poratka allergia ellen hatékony és vegyszermentes megoldást jelenhet Önnek és családjának egész évben. Akár az orvosi kezelés kiegészítőjeként, akár önmagában is jó szolgálatot tehet az allergiás tünetek enyhítésében. Az eljárást poratka allergia esetén félévente érdemes megismételni a tünetek minimalizálása érdekében.

Segítség, pollenallergiás vagyok!

Pollenallergiásoknak érdemes a pollenszezon lecsengése utánra ütemezni egy ilyen speciális mély-tisztítást, allergénmentesítést, hogy a kinti levegő megtisztulásával a lakásban megrekedt pollenektől is sikeresen megszabaduljanak.

TIPP: Az ablakokra szerelhető pollenszűrő háló nagy szolgálatot tehet pollenszezonban!

Tudta, hogy aki allergiás valamilyen pollenre, az jobban teszi ha a poratkákat is messziről elkerüli? A legyengült immunrendszer ugyanis könnyen reagálhat hibásan egy olyan agresszív anyagra, mint a poratka ürüléke. Lehet, hogy Ön eddig a parlagfű szezonban szenvedett az allergiától, de már a poratkák is ott kopogtatnak az ablakon. Előzze meg egy újabb allergia kialakulását és minimalizálja az háziporatkák számát.

Mi a garancia, hogy az eljárás valóban eltávolítja a lerakódott, allergénekkel teli finom-port?

Az ingyenes teszt során meggyőződhet módszerünk hatékonyságáról és saját szemével nézheti meg a tisztának látszó ágyból, szőnyegből eltávolított allergizáló finom-por jelenlétét.  A poratkák és különböző allergének a házi por szerves részért képezik, azok onnan nem különíthetőek el. Így a lerakódott porral együtt ezek a problémás anyagok is eltűnnek otthonából.

Milyen gyakran szükséges a mélytisztítást elvégezni?

Az antiallergén mélytisztítást érdemes félévente-évente elvégeztetni, mert ennyi idő alatt sajnos újra telítődik finpomporral a tisztított felület és a poratkák is elszaporodnak benne.

Ne tűrje tovább az allergia mindennapos gyötrelmeit,

az allergénmentesítéssel segítünk hogy fellélegezhessen végre!

Megrendelés, bővebb információ a 0670/210-14-27es telefonszámon, vagy az info@allergia-terapia.hu e-mail címen lehetséges.

Árajánlatot kérek most!