Vállaljuk kárpitozott bútorok, szőnyegek, matracok professzionális mélytisztítását portalanítással, allergénmentesítéssel, kímélő mosással.

 Budapesten és 30 km-es vonzáskörében dolgozunk.

Miért minket válasszon?

  • 7 év szakmai tapasztalat
  • Proffesszionális gépekkel dolgozunk
  • Hatékony munka, diszkréció, korrekt árak!
  • Tisztítás előtt kérésére tesztet végzünk el
  • Rugalmas időpontegyeztetés
  • Nem visszük el a tisztítandó kárpitokat, így Ön figyelemmel kísérheti a tisztítási folyamatot
  • max. 24 órás száradási idő

A precizitás jegyében mi egymás után két -különbőző funkciót ellátó- géppel tisztítjuk ki a kárpitot:

  1. Először mélytisztítással eltávolítjuk a lerakódott finomport, allergéneket, poratkákat
  2. Másodszor melegvizes-extrakciós technológiával mossuk át a kárpitot
Munkánk után bútora nem csak tisztának látszik, hanem megszabadul a mélyen beivódott, elporladt szennyeződésektől, irritáló anyagoktól is! Az egészsséges tisztaság itt kezdődik.

A professzionális kétlépcsős kárpittisztítás folyamata:

1.) Mélytisztítás, poratka és allergénmentesítés

A mélytisztítást az amerikai Kirby berendezéssel végezzük, ami a tökéletesen elvégzett munka védjegye. A tisztítás megkezdése előtt kérésére ingyenes  tesztet végzünk!

Gépünk egyedülálló teljesítményét egy porolófej és a rendkívüli vákuumerő együttes hatásának köszönheti. A poroló kb. 20- 25cm mélyen megrezegteti és fellazítja a lerakódásokat a kárpitokban, matracban, szőnyegben. A keletkező vákuum pedig maradéktalanul kiszippantja az allergénekkel, poratkákal, atkaürülékkel teli port még a leghozzáférhetetlenebb helyekről is. Gépünk HEPA-szűrővel van ellátva, amely 99,97%-os precizitással szűri ki a por mikronnyi  részecskéit is. Így a munkafolyamat semmilyen kosszal vagy kellemetlenséggel nem jár, ám az eredmény garantált!

”Tegnap törölgettem le a port, és már megint kezdhetem elölről a takarítást!”

Bizonyára az Ön számára sem ismeretlen ez a bosszúság, amiért az utcáról bejövő por csak részben felelős. Amikor belehuppan kedvenc fotelébe, vagy ledől a kanapéra újságot olvasni, az évek során a kárpitba rakódott finom-por felverődik, s újra és újra bekerül a levegőbe. Egy bosszantó hányada leszáll az elektromos tárgyakra, bútorokra, a másik részét viszont Ön lélegzi be!

A szálak mélyéről felverődő por elszínezi a kárpitot de ami ennél is súlyosabb, allergiát is okozhat!

A mélytisztítással eltávolítjuk a lerakódott port, allergéneket, poratkákat, atkaürüléket és minden elporladt szennyeződést.

2.) Vizes, extrakciós kárpittisztítás

Erősebb szennyezettség esetén javasolt a kárpit nedves tisztítása is, amit extrakciós melegvizes eljárással végzünk.

A nedves kárpittisztítást minden esetben mélytisztítással kezdjük, ami eltávolítja a lerakódott port, allergéneket, poratkákat a tisztítandó kárpitból! Nálunk ez alap!

A tisztítandó felületre először felhordjuk a speciális kárpittisztító szerrel bekevert vizet, majd a hatóidő letelte után eltávolítjuk a kárpitból. A vegyszeres víz kioldja a beivódott szennyeződéseket, felfrissíti a színeket és kellemes illatot varázsol maga után. Gépünk rendkívül erős vákuum hatással szívja ki a vizet a kezelt felületből. A tisztítás hatékonyságát bizonyítja a visszaszívott víz sárgás, szürkés színe, melyet saját szemével meg tudja tekinteni a kedves ügyfél. A tisztítószeres víz felhordását majd eltávolítását annyiszor ismételjük meg, amíg nem tiszta víz távozik a kárpitból. Ezáltal garantáljuk, hogy ami szennyeződés eltávolítható a szövetből, azt el is fogjuk tüntetni onnan. Sajnos a legnagyobb gondosság ellenére is akadnak olyan makacs, régi foltok, amiket csak halványítani tudunk. A száradási idő max. 24 óra!

A kétlépcsős professzionális kárpittisztítás után újra öröm lesz a bútorra nézni és a fölösleges allergénterhelés is megszűnik.

Kárpittisztítás megrendelése, bővebb információ a 0670/210-14-27-es

telefonszámon, vagy írjon nekünk most

Árainkat itt tekintheti meg…