Szeretné otthonát makulátlan tisztaságban tudni,
és családját megóvni az irritáló allergének belégzésétől?

Akkor bizonyára Ön sem éri be látszat megoldásokkal.

Segítünk, hogy lakása egészséges tisztaságban ragyoghasson!

Vállaljuk kárpitozott bútorok, szőnyegek, matracok professzionális mélytisztítását portalanítással, allergénmentesítéssel poratka eltávolítással, melegvizes mosással.

 Budapesten és 30 km-es vonzáskörében dolgozunk.

Miért minket válasszon?

  • 7 év szakmai tapasztalat
  • Proffesszionális gépekkel dolgozunk
  • Hatékony munka, diszkréció, korrekt árak!
  • Tisztítás előtt kérésére tesztet végzünk el
  • Rugalmas időpontegyeztetés
  • Nem visszük el a tisztítandó kárpitokat, így Ön figyelemmel kísérheti a tisztítási folyamatot
  • max. 24 órás száradási idő

A precizitás jegyében mi egymás után két -különbőző funkciót ellátó- géppel tisztítjuk ki a kárpitot:

  1. Először mélytisztítással eltávolítjuk a lerakódott finomport, allergéneket, poratkákat
  2. Másodszor melegvizes-extrakciós technológiával mossuk át a kárpitot
Munkánk után bútora nem csak tisztának látszik, hanem megszabadul a mélyen beivódott, elporladt szennyeződésektől, irritáló anyagoktól is! Az egészsséges tisztaság itt kezdődik.

A professzionális kétlépcsős kárpittisztítás folyamata:

1.) Mélytisztítás, poratka és allergénmentesítés

A mélytisztítást az amerikai Kirby berendezéssel végezzük, ami a tökéletesen elvégzett munka védjegye. A tisztítás megkezdése előtt kérésére ingyenes  tesztet végzünk!

Gépünk egyedülálló teljesítményét egy porolófej és a rendkívüli vákuumerő együttes hatásának köszönheti. A poroló kb. 20- 25cm mélyen megrezegteti és fellazítja a lerakódásokat a kárpitokban, matracban, szőnyegben. A keletkező vákuum pedig maradéktalanul kiszippantja az allergénekkel, poratkákal, atkaürülékkel teli port még a leghozzáférhetetlenebb helyekről is. Gépünk HEPA-szűrővel van ellátva, amely 99,97%-os precizitással szűri ki a por mikronnyi  részecskéit is. Így a munkafolyamat semmilyen kosszal vagy kellemetlenséggel nem jár, ám az eredmény garantált!

”Tegnap törölgettem le a port, és már megint kezdhetem elölről a takarítást!”

Bizonyára az Ön számára sem ismeretlen ez a bosszúság, amiért az utcáról bejövő por csak részben felelős. Amikor belehuppan kedvenc fotelébe, vagy ledől a kanapéra újságot olvasni, az évek során a kárpitba rakódott finom-por felverődik, s újra és újra bekerül a levegőbe. Egy bosszantó hányada leszáll az elektromos tárgyakra, bútorokra, a másik részét viszont Ön lélegzi be!

A szálak mélyéről felverődő por elszínezi a kárpitot de ami ennél is súlyosabb, allergiát is okozhat!

A mélytisztítással eltávolítjuk a lerakódott port, allergéneket, poratkákat, atkaürüléket és minden elporladt szennyeződést.

2.) Vizes, extrakciós kárpittisztítás

Erősebb szennyezettség esetén javasolt a kárpit nedves tisztítása is, amit extrakciós melegvizes eljárással végzünk.

A nedves kárpittisztítást minden esetben mélytisztítással kezdjük, ami eltávolítja a lerakódott port, allergéneket, poratkákat a tisztítandó kárpitból! Nálunk ez alap!

A tisztítandó felületre először felhordjuk a speciális kárpittisztító szerrel bekevert vizet, majd a hatóidő letelte után eltávolítjuk a kárpitból. A vegyszeres víz kioldja a beivódott szennyeződéseket, felfrissíti a színeket és kellemes illatot varázsol maga után. Gépünk rendkívül erős vákuum hatással szívja ki a vizet a kezelt felületből. A tisztítás hatékonyságát bizonyítja a visszaszívott víz sárgás, szürkés színe, melyet saját szemével meg tudja tekinteni a kedves ügyfél. A tisztítószeres víz felhordását majd eltávolítását annyiszor ismételjük meg, amíg nem tiszta víz távozik a kárpitból. Ezáltal garantáljuk, hogy ami szennyeződés eltávolítható a szövetből, azt el is fogjuk tüntetni onnan. Sajnos a legnagyobb gondosság ellenére is akadnak olyan makacs, régi foltok, amiket csak halványítani tudunk. A száradási idő max. 24 óra!

A kétlépcsős professzionális kárpittisztítás után újra öröm lesz a bútorra nézni és a fölösleges allergénterhelés is megszűnik.

Kárpittisztítás megrendelése, bővebb információ a 0670/210-14-27-es

telefonszámon, vagy írjon nekünk most

Árainkat itt tekintheti meg…