Miért vált szükségessé az ózonfertőtlenítés alkalmazása a lakosság körében?

2010-ben indítottuk el vállalkozásunkat azzal a céllal, hogy segítsük tisztává, poratka-és allergénmentessé tenni ügyfeleink otthonát, munkahelyét.  Munkánk során számtalan olyan esettel találkoztunk, amikor az általunk alkalmazott allergénmentesítő mélytisztítás mellett extra fertőtlenítésre is szükség volt. Jól ismerjük ügyfeleink igényeit, ezért tisztában vagyunk vele, hogy a durva vegyszereket kerülnünk kell, valamint az is szempont volt, hogy a lakást gyorsan használatba vehessék a fertőtlenítő eljárás után. Az ózonos fertőtlenítés módszerében megtaláltuk azt, ami eleget tesz ügyfeleink elvárásainak, szem előtt tartva a legmagasabb higiéniai követelményeket is. Ipari ózongenerátorunk rendkívül magas ózonkoncentrációt állít elő rövid idő alatt, mely felhasználási köre igen sokoldalú.

Az ózonnal végzett fertőtlenítés megsemmisíti a baktériumokat, vírusokat, penészgomba spórákat, poratkákat és az allergiát okozó poratka ürüléket is, mindezek mellett semlegesíti a kellemetlenen szagokat és friss, egészséges teret hagy maga után. 
Mind ezt környezetbarát módon, egészségre káros vegyszerek használata nélkül!

 

Lássuk mikor lehet szükség egy olyan erőteljes anyag használatára, mint az ózon…

 

Egészséges és tiszta otthont szeretne biztosítani családjának?

Bizonyára Ön is tisztában van azzal a ténnyel, hogy a hagyományos takarítás mellett időnként szükség van speciális anyagok használatára ahhoz, hogy kórokozómentes, tiszta környezetet kapjunk. A használati tárgyakon, bútorainkon, a kárpitokban, szőnyegekben és még az ágyunkban is idővel elszaporodhatnak a legkülönfélébb mikroorganizmusok, élősködők. Önnek milyen eszközei vannak arra, hogy mindezt végigfertőtlenítse? Mi az ózon mellett tettük le voksunkat, mert gyorsan, hatékonyan és vegyszerek nélkül tudjuk egyszerre elvégezni akár egy egész lakás fertőtlenítését a benne található tárgyakkal együtt.

Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő anyag, amely akár 3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór! Az ózon gáz halmazállapotú, így könnyedén behatol a kárpitokba, szőnyegekbe, ágymatracba, ágyneműbe és minden nehezen hozzáférhető helyen elvégzi fertőtlenítő hatását. 

 

Kisbaba érkezik a családba?

Családalapítás előtt álló szülők számos forrásból értesülhetnek arról a tényről, hogy a születés utáni kényes időszakban mennyire komolyan kell venni a fertőtlenítést a baba környezetében. Amikor használt bútorokat választanak babakelengyének, különösen körültekintően kell megtisztítani a bútorokat minden kórokozótól.

Babaszoba fertőtlenítésére is kiválóan alkalmas az ózonos kezelés, hiszen elpusztulnak az egészségre ártalmas mikroorganizmusok és ami nagyon fontos, hogy semmilyen káros anyag nem marad a helyszínen.

 

Poratka allergia ellen szeretne védekezni?

A poratkák a házipor szerves részét képezik, abban élnek és ürülékükkel allergiás tüneteket válthanak ki az arra érzékeny emberekben. Az ózon egyik remek tulajdonsága, hogy elpusztítja a poratkákat, e mellett oxidálja is az allergiás tünetekért felelős atkaürüléket. A különféle atkaölő vegyszerek használata helyett érdemes inkább ezt a környezetbarát módszert bevetni ellenük!

Allergénmentes otthon programunk keretében biztosra megyünk a poratkák és az allergének felszámolásában!

 

Lakásklíma, autóklíma…

…vigyázat fertőzés veszély!

A lakásklímák és autóklímák sajnos ideális táptalajt nyújtanak a baktériumok, vírusok és a penész számára.  Bizonyára Ön is sokat hallott már a klímák okozta fertőzésekről, melyek elkerülhetőek lennének, ha mindenhol szükséges időközönként megtörténne a klímaberendezések fertőtlenítése.

Ózongenerátorunk a megfelelő koncentrációban állítja elő az ózont, amely behatol a klíma azon egységeibe ahol a kórokozók elszaporodhatnak. Sikeresen alkalmazható mind beltéri klímák, mind autó klímák fertőtlenítésére, szagtalanítására.

Az ózon megsemmisíti a különféle kórokozó baktériumokat, vírusokat, gomba spórákat, így újra biztonságosan hűsölhetünk.

Fontos, hogy a  mechanikai tisztítást ez a módszer sem helyettesíti ám azt tökéletesen kiegészíti!

 

Segítség penészes a fal!

Egy penészes lakásban a falakat csúfító elszíneződésen kívül komoly egészségügyi kockázatot jelent a levegőben szálló penészgomba spórák belégzése a kellemetlen dohos szagról már nem is beszélve. A különféle penészgomba spórák huzamosabb ideig történő belégzése magában rejti az asztma kockázatát!

Az ózon megsemmisíti a penészgomba spórákat a kezelt területen újra egészséges környezetet teremtve az ott élők számára!

Fontos, hogy a penészedés forrását is meg kell szüntetni, hiszen a probléma csak így oldható meg véglegesen.

 

Próbált már dohányfüst szagtól megszabadulni kanapéjából?

Szinte lehetetlen küldetésnek számít, annyira makacsul ragaszkodik mindenhez, amibe egyszer már beitta magát.

Az ózonos kezelés rövid idő alatt megszünteti a dohányfüst okozta kellemetlen szagokat a kezelt területen.

Egy saját tapasztalatot osztok meg az ózon hatékonyságáról. Tavaly nyáron vásároltunk egy személyautót dohányzó sofőrtől. Természetesen az összes elérhető tisztítási eljárást elvégeztük, de a dohányfüst szagtól sehogyan sem tudtunk megszabadulni. Az ózonozás utolsó reménysugarába kapaszkodva már alig vártam, hogy kipróbáljuk ezt a sokak által favorizált dohányfüst semlegesítő módszert. És megtörtént a csoda! 20 percet volt bent a kocsiban az ózongenerátor, miközben be volt kapcsolva a szintén áporodott szagú klíma is és az óta megszűnt minden szag a kocsiban.

 

Használt lakásba költözik és szeretné az egész teret kifertőtleníteni?

Használt lakás vásárlásakor szükség lehet valami mélyrehatóbb tisztításra, fertőtlenítésre a régi lakók után. Az ózon teljes mértékben kitölti a helyiséget, elér a falakhoz, a sarkokba, a fapadló réseibe.

Az ózonos kezelés a fertőtlenítés mellett új otthon illatot varázsol lakásában.

 

Az ózonos fertőtlenítés egyben tisztít is?

Ez a módszer nem helyettesíti a takarítást, portalanítást és egyéb tisztító eljárásokat, de azokat szükség esetén hatékonyan kiegészíti. Az ózon ugyan behatol a szőnyegekbe, kárpitokba, matracba így ezeken a helyeken is elvégzi a fertőtlenítést és szagtalanítást ám a bennük lévő por és egyéb szennyeződések még így is ott maradnak! Amennyiben esedékessé vált a fentiek tisztítása , ózonkezelés mellett kedvezményesen veheti igénybe professzionális mélytisztító szolgáltatásainkat.

 

Előkészületek!

Az ózon gáz fertőtlenítésre használt koncentrációban mérgező hatású, ezért a kezelés alatt senki sem tartózkodhat a lakásban. A növényeket és állatokat is el kell távolítania erre az időre. A kezelés végeztével alaposan  kiszellőztetve, biztonságosan adjuk át a lakást. Az ózon rövid idő alatt tiszta oxigénné bomlik, ezért semmi veszélyes anyag nem marad a kezelt területen. A friss ózon illat még egy-két napig érezhető, de ez már semmilyen egészségkárosító hatással nincsen.

További érdekességeket az ózonról ide kattintva olvashat…

Megrendelés, bővebb információ a 0670/210-14-27es telefonszámon, vagy az info@allergia-terapia.hu e-mail címen lehetséges.

Árainkat ide kattintva tekintheti meg…