Ugye milyen bosszantó, hogy a szőnyegnek otthona díszeként kellene pompáznia, de az mostanra elveszítette eredeti fényét, tisztaságát?

Az aktív habos tisztítás után újra gyönyörködhet szőnyegében!

A korszerű aktív habos szőnyegtisztítással megszabadítjuk szőnyegét a lerakódott portól, allergénektől és felfrissítjük a színeket és kilapult szőnyegszálakat!

Vállaljuk Budapesten és vonzáskörében műszálas és gyapjú szőnyegek, padlószőnyegek professzionális helyszíni tisztítását gyorsan száradó aktív habos technológiával, valamint ágymatracok, kárpitok, szőnyegek allergénmentesítő mély-tisztítását.

Vállalási területünk:

Budapest és 30km-es körzete magánszemélyek és közületek részére. A tisztítást az Ön otthonában/irodájában végezzük ipari gépünkkel. Nagyobb megrendelés esetén ennél távolabbra is kiszállunk, egyedi megállapodás szerint.

Milyen fajta szőnyegek tisztítását vállaljuk

 • normál vastag műszálas és gyapjú szőnyegek 
 • gépi-és kézi perzsaszőnyeg
 • ragasztott hátú szőnyeg
 • extra vastag gyapjú
 • extra vastag műszálas pl:shaggy
 • padlószőnyeg

Miért minket válasszon?

 • Garantáljuk, hogy a szőnyegben semmilyen kár nem keletkezhet
 • 9 év szakmai tapasztalattal rendelkezünk
 • Rugalmas időpont egyeztetés
 • Precíz munka, diszkréció, korrekt árak
 • Az Ön otthonában/irodájában végezzük a munkát, így Ön kontrollálhatja a szőnyegtisztítást
 • Az ipari erejű Kirby berendezéssel dolgozunk, ami a tökéletesen elvégzett munka védjegye
 • Korszerű technológiát alkalmazunk, mert  nekünk fontos, hogy Ön elégedett legyen

Az általunk alkalmazott aktív habos szőnyegtisztítás előnyei:

 • Gyors száradási idő 
 • Hatékony tisztítás 
 • Extra portalanítás, allergénmentesítés
 • Kíméletes a szőnyeg szálaihoz
 • Színtartóssági garancia: a szőnyeg színei felélénkülnek és nem mosódnak össze
 • Alkalmas a kényesebb darabok ( kézi perzsa, gyapjú, shaggy) tisztítására is
 • Higiénikus tisztaság a poratka mentesítésnek köszönhetően

Garanciát vállalunk, hogy tisztítás során:

 • semmilyen kár nem keletkezhet a szőnyegében
 • a színek nem mosódhatnak össze
 • a legnagyobb gondossággal járunk el
 • a tisztítószer kíméletes, nem károsítja a szőnyeget

Ugye Önnek se mindegy, hogy milyen állapotban kapja vissza szőnyegét a tisztítást követően?

A szőnyeg makulátlan tisztaságán kívül ugyan olyan fontos szempont, hogy a szőnyegben semmilyen kár ne keletkezzen a tisztítás során. Az aktív habos szőnyegtisztításnál nem fordulhat elő olyasmi, hogy a szőnyeg színei összemosódnak, vagy kifakulnak, hiszen a gép száraz habbal dolgozik. Attól sem kell tartania, hogy esetleg mechanikai sérülés, szakadás következne be, mert rendkívül puha sörtéjű kefével történik a szálak átfésülése, tisztítása. A munkafolyamat előtt kérésére ingyenes próbatisztítást végzünk, hogy Ön is meggyőződhessen a módszer hatékonyságáról és kíméletességéről!

“Szép, tiszta szőnyegeink és ágyaink lettek, ami egy kisbaba mellett kiemelten fontos. A szolgáltatással elégedett vagyok, precíz, hatékony munka. Köszönöm! :)…”
Hajni

A szőnyegtisztítás folyamata

Első lépés: portalanító, antiallergén mélytisztítás

Nálunk a szőnyegtisztítás az alapos portalanítással, poratkamentesítéssel kezdődik, ami elengedhetetlen a makulátlan tisztaság eléréséhez.

A  professzionális szőnyegtisztítás első lépéseként mélytisztító kezelést kap a szőnyeg, hogy minden lerakódástól, por-szennyeződéstől, allergéntől megszabaduljon. Gépünk  a forgó-hengerkefe segítségével egyszerre kiporolja, és ugyanazon fejjel kiszívja a port szőnyege legmélyebb rétegéből is. A korszerű mikroszűrős porzsák magában tartja a legapróbb részecskéket, allergéneket is, így a folyamat semmilyen kosszal, kellemetlenséggel nem jár!

Speciális szőnygekAllergiás betegeknek kimondottan javasolt a szőnyeg allergénmentesítő mélytisztítása, hiszen az évek során igen nagy mennyiségű por-szennyeződés tud lerakódni a szálak mélyére.

Ez az allergizáló por nem csak a szőnyeget károsítja, hanem az Ön egészségét is!

Sokszor elegendő egy alapos mély-tisztítás, hogy szőnyege új életre kapjon, de erősebb szennyezettség esetén szükség van az aktív-habos szőnyegtisztítás folteltávolító, színmegújító hatására is.

További allergénmentesítő  szolgáltatásunkról ide kattintva tájékozódhat…

Második lépés: aktív habos szőnyegtisztítás

A teljes körű szőnyegtisztítás második lépése az aktív habos tisztítás. A gép által képzett száraz hab megköti a szennyeződéseket és kioldja a szálakból. Ezt követően a forgó-kefe rendszer eltávolítja a fellazított szennyeződéseket a szálak legmélyéről is. A kilapult, megfáradt szőnyegszálak kiegyenesednek, és szinte megtelnek élettel. A tisztítószer, amivel dolgozunk kíméletes a szőnyeghez, ám a koszt annál hatékonyabban szedi ki belőle.

Az aktív habos szőnyegtisztítás előnyei a gyors száradási idő, az eredményes  folteltávolító- és színmegújító hatás !

A vízátfújós módszerhez képest itt csupán 20% nedvesség éri az anyagot. Az  aktív hab nem vizezi át a szőnyeget,  ám a foltokat, szennyeződéseket nagy hatásfokkal távolítja el belőle. Bizonyára Ön is tapasztalta már, hogy a vizes tisztítás után bebüdösödhet a szőnyeg, hiszen több nap is eltelhet, mire kiszárad végre. Ez a módszer azoknak lett kitalálva, akik nem szeretnék több napig szárítgatni a szőnyeget tisztítás után. Hála a csúcstechnikának, szennyezettségtől függően 2-24 órán belül  már használatba is veheti patyolat tiszta és száraz szőnyegét.

Fontos! Csak a rendszeresen karban tartott szőnyegeknél számíthatunk  kifogástalan eredményre.  Egy elhanyagolt szőnyegnél, betaposott foltokkal nem minden esetben érhetünk el tökéletes hatást.

Shaggy, perzsa, gyapjú…

…a különböző szőnyeg fajták egyedi kezelést kívánnak meg!

Ha a perzsaszőnyeget szakszerűtlenül tisztítják ki, összemosódhatnak a színek , amely maradandó, visszafordíthatatlan károsodást jelent.

Kímélje meg magát az ilyen csalódástól, és válassza a perzsán is biztonságosan alkalmazható aktív habos szőnyegtisztítást. A szőnyeg színei csupán felélénkülni fognak, de összemosódni soha. A kíméletes forgó kefének köszönhetően a kilapult, megfáradt szőnyegszálak kiegyenesednek és újra megtelnek élettel.

Szeretné, ha gyapjúszőnyege sokáig megőrizné állagát?

A vízátfújós technikával komoly károkat okozhatnak kedvenc darabunkban. A gyapjút nem érheti víz, mert eldeformálódik, elszíneződik. Az aktív-habos szőnyegtisztítás éppen annyi tisztítószert juttat a szálakba, ami szükséges a szennyeződések kioldására, ám ezt az anyag eláztatása nélkül teszi! Ez nagyon fontos, ha sokáig szeretnénk megőrizni gyapjúszőnyegünk állapotát.

A különleges  szőnyegek tisztításáról itt olvashat…

Megrendelés, bővebb információ a 0670/210-14-27es telefonszámon, vagy az info@allergia-terapia.hu e-mail címen lehetséges.

Árainkat ide kattintva tekintheti meg…