Szeretné, ha perszaszőnyege sokáig megőrizné ragyogását?

Akkor Ön bizonyára igényes arra is, hogy milyen eljárással van kitisztítva kedvenc szőnyege. Az általunk használt szőnyegtisztító technológia nem károsítja a szálakat,  ám a szennyeződéseket hatékonyan távolítja el a szőnyegből. Az aktívhabos tisztítás felfrissíti a perzsa  élénk, mély színeit. Ennél a módszernél a színek nem mosódhatnak össze hála a modern, szárazhabos technikának! A megfáradt, kilapult szálakat a forgó kefe kíméletesen megemeli, új élettel tölti meg. Tisztítás után nem kell attól tartania, hogy a szőnyeg nem fog kiszáradni, hiszen a korszerű aktívhabos módszer nem vizezi át az anyagot. Szennyezettségtől függően 2-24 órán belül megszárad a perzsánk.

A perzsa gyönyörű, kifinomult színei újra előkelő atmoszférával töltik meg a teret.

Sok lakás része a ma oly divatos Shaggy szőnyeg, de gondolt már rá hogyan lehet ezt a fajtát kitisztítani?

szonyeg4Bizonyára Ön is észrevette, hogy a  Shaggy szőnyeg szálainak tövéhez porszívója már nem fér hozzá. Így  akár néhány hónap alatt is tetemes mennyiségű por-szennyeződés tud lerakódni szőnyegében. Ahhoz, hogy mindenhonnan eltávolítsuk a port és egyéb lerakódásokat, a szívó erő kevés. Ide poroló mozgásra is szükség van, amire a hagyományos porszívók már nem képesek. Szőnyegtisztító gépünk pontosan az ilyen speciális problémákra lett kitalálva. A szőnyegtisztító fejet különböző magassági fokozatokba tudjuk beállítani, így az extra vastag shaggy is megfelelő kezelésben részesül.

Shaggy szőnyeget egyáltalán nem lehet elavult vízátfújós technikával tisztítani. A forgó kefés szőnyegtisztító pontosan annyi aktív habot juttat a szálakhoz, amennyi szükséges. Az anyagot csupán 20% nedvesség éri, így az gyorsan megszárad tisztítást követően. Az aktív-habos szőnyegtisztítással visszakapja szőnyege eredeti színét, tisztaságát és a kellemetlen szagok is semlegesítődnek.

És a gyerekek játékai is előkerülnek…

A szőnyegeknél is a természetes anyagokat kedveli, mint a gyapjú?

Biztosan tudja, hogy ez az anyag igazán körültekintő tisztítást igényel. Nem érheti víz, mert eldeformálódik, veszít tartásából, elszíneződik! Az aktív-habos módszer pont Önnek lett kitalálva: az elavult vízátfújós tisztításhoz képest, itt minimális nedvesség éri az anyagot, így a száraz-hab nem áztatja el a  szálakat. Bátran igénybe veheti szolgáltatásunkat, annál is inkább, mert a gyapjúban előszeretettel szaporodnak el a poratkák is. A mély-tisztítás eltávolítja az évek során lerakódott porszennyeződéseket az allergénekkel együtt.

A szőnyegtisztítás folyamatáról bővebben itt olvashat…